Hvad kan vi gøre for dig?

RenPlæne tilbyder en lang række ydelser til både private og erhverv, læs mere om de enkelte ydelser herunder.
Husk at vi også tilbyder Service Pakker, hvor vi har sammensat en række ydelser som passer til pasning af græsplæner.

Ukrudtsbekæmpelse

Græsplæner, gårdspladser, indkørsler og andre arealer med uønsket ukrudt. Vi behandler med miljøgodkendte midler, som virker effektivt på alle typer ukrudt – lige fra mælkebøtter til padderokker. Med lovpligtige sprøjtebeviser og professionel viden bruger vi midler med omtanke og omhu.

Gødskning

Gødning er nøgleordet for en grøn, sund og misundelsesværdig græsplæne. Med tilpas mængde gødning får græsplænen et forspring overfor ukrudt og mos, da rodnettet bliver styrket ved at optage al næringen og energien, som er i jorden. Vi anbefaler at gøde to til fire gange pr sæson.

Kalkning

Kalk er med til at frigive næring fra jorden til græsrødderne og hjælper med at nedbryde planterester i jorden. Kalk hjælper også jorden med at opnå en bedre krummestruktur. Kalkning er en vigtig del af at pleje en græsplænen, men ikke noget man behøver at gøre årligt, det afgøre en jordprøve.

Eftersåning

Eftersåning er hemmeligheden bag en flot og tæt græsplæne, år efter år. Med en eftersåning bibeholder du en flot, sund og slidstærk græsplæne, som måske har lidt efter en hård vinter, muldvarpehuller, udtørring eller mos- og ukrudtsbekæmpelse mv.

Græsslåning

En flot græsplæne er også en veltrimmet plæne. Græsslåning er det bedste redskab til en tæt og velplejet plæne. Med ofte trimning sørger du for at holde ukrudt og mos nede. Vi klarer gerne opgaven for dig. Vi har havetraktor med bioklip, som findeler græsset, så det bliver til grøngødning.

Jordprøve

Jordprøven fortæller præcis om din græsplænes sundhed. Jordprøven bliver sendt på laboratorium og derud fra, kan vi læse alle parametrene. Det giver en præcis tilpasning af behandlingen af din græsplæne. Hvor meget gødning, kalk mv., som skal tildeles. Med en jordprøve garanterer vi, du får mest for pengene!